Gott nytt år!

Hellu, i kväll kommer det hit lite folk och då ska vi äta got och ha det trevligt, sen har jag köpt lite komlojer som jag ska skicka iväg också.


I kväll blir det 3 år sen robin lämnade oss...... tiden går så fort, känns som att det var igår han stängte bildörren då jag såg honom sista gången någonsin.

... :(

Why am I always the one to end up in tears?

Ladies if you love your man show him how you ride it.

Shoes ALWAYS fit the way you whant them to 









Eyo! My name is Rico!

Hej på er alla små och stora. Haha. I går var jag Amanda Tina och mamma på bio, vi såg the girl with the dragon tatoo, den var helt okej faktiskt, värd att se! MEN minuset med den fimen var att dom helatiden la in massa svenska ord, det blev fult menmen, sen spelade dom in den i scverige med en massa svenska skådisar ?!? Kunde dom inte bara gjort den helt amerikansk lixom.... 

Just nu har jag nyss kommit ut ur duschen, jag hade nyss min 5:te inpacking på 2 veckor med Ricinolja, jag har tänkt ta nå före bilder men jag har inte orkat så jag tar någon gammal bild sen, och så tar jag bild när resultatet är klart, dvs när jag är nöjd med längden :) Nu snart kommer mamma hem då sa jag hjälpa henne nyårsstäda lite :)
Är det bara jag eller sitter hennes ögonbryns piercing lite långt in ?

Den 28 December 2011


Mer shopping :D

Hej på er alla ledsna och glada :D Hanna hade inte varit på någon mellan dags rea så vi åkte till mora i dag, jag hade 600 kr och jag tyckte själv att jag fick en hel del med tanke på att jag har 170 kr kvar :D
Väska: Kappahl, 30 kr :)
Armband: Kappahl, 30 kr :) Fint litet rivsår där på kanten också ;)
Ring: Kappahl, 30 kr :)
Hahah fett suddig bild ;) Ring: JC, 15 kr :)
Halsband: Åhlens, 39 kr :)
Mer ricinolja till håret :) Apoteket, 42 kr :) Det var slut på alla life och hälsokost butiker där flaskorna är större så det blev denna igen, (nej nu ljög jag, Hanna köpte den sista stora flaskan ;)
HHAHAHA nej men uan jag skämms ju nästan lite över att lägga upp denna bild :o Skit suddig den gör inte tröjan rättvisa :$ Det är en stickat tröja men dragkedjor i armarna, Lager 70, 139 kr :)
Lite onödigheter på dollar ;) Jag köpte även typ schampoo och sånt där ;)
Nu kommer två grejer jag glömde visa ifrån Borlänge :) Gina, 50 kr ;)
Och dessa örhängen, Borlänge, Gina 149 kr ( ej rea men dom var så snygga så jag fick lov att köpa dom ändå ;)
Sen köpte jag lite underkläder, men jag känner inget behov att lägga upp dom här ;)
Ha en fortsatt trevlig kväll :) Pusssss

Snel hest leka med mig!

Hallåå! I dag är Hanna här och leker med mig :H SNEL LAMA HEST!

Lalalala!

Jag har lite små tråkigt sådär så jag tänkte göra en linnéa och göra typ en bucket list eller nå likande :)
  • Jag måste äga ett par louboutins, MINST!
  • Äga ett par Jeffrey Campbell, MINST.
  • RESA, RESA, RESA, RESA, HEEELA JORDEN RUNT!
  • Bli en Victoria's secret modell
  • Ta körkort, och importera en hummer i från USA.
En av mina drömm bilar!
  • Prova att gå i supe hig heels
  • Göra fler tatuerningar, och testa henna.
  • Gifta mig, och ha världens underbaraste klänning!
  • Gå på en massa konserter, med massa awesome artister!
  • Få barn
  • Ta jägar examen
  • Skaffa mig en skit snygg kille! haha


Och en massa massa mer !

Todays Purchase's


Tre toppar, alla ifrån bikbok, dom är lite genomskinliga :) En av dom är ett litte och har ett hål i ryggen :)

Här är den :) (baklsidan ;)

Tre stickade tröjor :) en med hög halskrage, ingen av dom kostade mer än 100 kr :)
'
Och eftersom att min hun åt upåp min rosa sån här mössa i från carling köpte jag tre nya ;) aha det var 3 för samma pris som en ;)
Sen köpte jag även ett vanligt sims 2 spel för det var så billigt ;)


Mellandagsrea!

Hallå, uan sikken helg! Jag fick inte speciellt mycket prylar u julklapp, en liten platt tv och en bok, sen var det bara pengar :) i dag var vi på mellandagsrean i borlänge där hittade jag en hel del som jag planerar att ta kort på och visa sen :) 

nu ska jag kila och mysa lite med familjen, pussssss ;)

Vår julskinka har rymt.

Hahah nej den är enorm och står i köket ;)
Hoppas att ni alla har haft en underbar jul, för det har jag! Vi har kollat på kalle, ätit (MYCKET), Öppnat paket osv :)
Jag fick inte så många klappar utan det var mest kuvert för jag hade inte önskat mig så mycket, i kuverten var det ju då pengar ;)
i morgon ska vi till farmor i Leksand där vi ska fira en till mini jul, och därifrån åker vi till Borlänge på mellandagsrea på måndag, det var det jag ville han pengarna till då kan jag köpa det jag vill :)
Btw, JAG FICK EN PLATTTV :D en liten att ha i mitt rum, mycket bättre än den jag hade innan, host host, den bleb hela tiden blå för den var glapp, mongo helt enkelt.

God jul på er!♥


Tomten jag vill ha en riktig jul!

Nu börjag jag bli rikrigt nostalgisk! :D jag älskar julen! 
Jag har hunnit med en hel del, jag har baakat två små pepparkakshus, dekorerat pepparkakor, rullat hemmagjorda älgköttbullar, gjort nejlikoapelsiner och kokat knäck :D Nät på listan är att griljera julskinkan :D
Hihi ;)
Lite sull här och där men jävlar så go han blev;)
Skumm blid! dom ser ju jätte snuskiga ut! men det är dom inte, men nu ska dom in ugnen en snabbis så att dom blir helt genomklara ;)
puss och kram, God jul!

Julafton ♥

Hej hopp! Som ni märkt haha så har jag inte bloggat på lääänge. 
När jag och Linnéa var i mora hittade vi inga såna jeasn som vi sökte, men det är bara att fortsätta leta, det är ju inta sommar än ;)
I dag är det dagen före jul :D Magad! Så vi håller på att julstäda för fullt och när mamma kommer hem ska vi göra knäck och baka pepparkakor :D Jul är så awesome! Men jag har inte så supermycker julkänsla men det ska vi orddna, jag ska tända MASSOR med ljus i mitt rum och plocka upp mer jul pynt osv :D
På tal om något  annat :P jag har köpt ricinolja (laxermedel) ahah Kolla på bilderna på google resultaten är ju sjuka! jag nvänder det några gånger i veckan, jag har det i håret och på ögonfransarna :) Det sägs att det växer 5 cm i stället för 1 i månaden ! det låter ju awesome! Jag har bara haft det två gånger och mitt hår är som änglahår så hjälper det inte längden så är det en magikur för hårets kvalitet! Det är underbart! lite kladdigt att få i men men allt kan ju inte vara bra  ;)

Jag såg på linnéas blogg ( http://neaajohansson.blogg,se ) att hon hade lagt upp en bucket list :) den var awesome (men en sak som skulle vart med var att bli vicoria's secret modell, i mitt fall iaf)

Där hade hon även lagt upp en bild på att hon skulle göra en rainbowcake, vilket jag tyckte var skit kul :D så jag funderar på att göra en sån när jag fyller år vilket är snart :D




Inspererad!

Awmagad ! Jag är så jävla inspererad just nu !
Jag har setat och kollat på we heart it i en timme nu, och jag döööör!
Iaf, linnéa satt på slöjden och kom på att hon ville göra höga jeans shorts ! Så då kom våran slöjdlärare på att vi kunde köpa gamla jeans och pimpa :) så vi ska åka till röda korsen någon dag  nu i veckan och prova gamla fuljeans som vi ska klippa av och pimpa :D




Uj uj uj

Halå, jag tänkte inte blogga så mkt i dag eftersom att jag är pådåligt humör, det ända jag vill säga är att lucia sög. Höjdpunkten var när jag fick mitt stipendium på 1000 kr...

RSS 2.0