when you burn in hell.

hej hej hej hej hej! jag är röv uppe i varv ! alalalalalala btw jag har börjat spela word feud, jag lovade ju mig själv att inte göra det men det gjorde jag ändå! spela med mig! jag heter mindebrinde    :D
hahahahah asså jag är så störd i dag ! jag och amanda sitter här och dampar !! :D :D :D maaaaaah, fest hos mange, mange mange !!

Skogsvandring ......

hääj på er, i dag var vi ute i skogan och vandrade, kööl eller nee, jag älskar att var i skogen men uuan i dag var det int nå kul alls, förra året gick vi bara på grus väg men i år skulle vi tydligen gå i skogen , det var blött, med tanke på att det regnat en hel del.
Vid första matpausentog jag mitt sittunderlag och satte mig, sen när vi gick tog jag upp sittunderlaged och där hade det fastnat en svamp -.- sen gick vi en bit oh då upptäckte Lina att det satt fast en svamp på min byxa också ?!?! ahah tur att jag hade leggings under för det såg ut som en baajs fläck när man tog bort svampen visserligen var det på låret men ändå.

Sen hade jag OREO KAKOR i massäcken :D :D :D super gott *oreo glad*

nu ska jag blåsa och platta håret, och vänta på Amanda som var med i tävlingarna och dom slutar inte förrän 14.30 medans vi sluta 12.00 x) sen ska vi nog dra ut på bynn en stund ;P

puss och hej ;)

Hellö :D

hej på er, tänkte inte göra någon längre uppdaternig utan bara visa lite grejor som mami köpte till mig i dag :D


dom här byxorna :D:D jätte sköna+ snygga nu till hösten :) dom ärganska så höga så man kan även stoppa in tröjan vilket jag tycker är bajssnyggt !
H&M 199 kr.



och de här halsbandet, skitsnyggt! *dregel på det* hahah . lindex 129 kr

Ja jag vart superio glad :H iaf i morgon har vi gå vilse i skogen med Karin Hård, om man inte är med på friidrottstävlingarna vilket jag inte är , och aldrig har för den dele heller ;) hhaha

puss och hej ;)

Det lilla som vi alla vet,

nu ska jag göra mig i ordning med start av att ta ta på mig kläder, eller ska jag sjunga i pyamas? vad tycker ni ? hahah, puss hej ;)

whoooopeliwhoop

hej på er pöööwnisar, jag ringde tjejen jag ska sjunga åt så jag fick byta låt, det blev i ställer 5 fingrar,

för övrigt har jag inget intressant att berätta så puss och hej,

Dop.

Hej på er.
Åh jag blir så irriterad på mig själv, en tjej ringde för en hel månad sen och frågade om jag ville sjunga på ett dop och det är väl klart.
Men nu är det u så att jag inte börjat öva förrän i går och dopet är på lördag.
Hon ville ha en halleljuja med molly sandén vilket jag gjort förr så det blir inga problem .
Men sen ville hon ha en värld full av liv,lejonkungen, och jag kan inte sjunga den,
det är en man som sjunger orginalet vi har provat 3 olika tornarter, ingen funkar, den blir ashög i refrängen och det går inte. bajs.


Mensvärk.

hej, hejdå. fyfan usch hela dagen i dag har jag varir allmänt dryg , pratat med mig själv har jag gjort också, uuan jag tycker synd om alla i min närhet, mensvärk var ´det ja. usch det känns ända ner på låren och upp i ryggen det drar som fan och gör bajs ont.

just nu så kan ni knappast gissa vad jag gör, jag är inte hos amanda nej, neej absolut inte!
men kan jag sluta ? nej, det ka jga inte. I alla fall så sitter jag vid amandas dator och bloggishar.

bajs.



Jag känner mig såhär smickrande i dag, ni skulle sett min outfit, hahahaahhahahahah jag typ tog det första jag hittade i lådan x)

If you don´t stand for something, you´ll fall for anything,

Sucker punch ! ♥♥♥♥



jallå!

Hej på er små pööööwnisar, jag måste bara säga en sak: JAG MÅSTE VARA DEN MEST OTRÄNADE PERSON PÅ DENNA PLANET! jag når inte golvet när jag böjer mig framåt jag kan inte räta ut benet mer än 3 dm från marken när jag sitter ner... hmmmm stel? = eyapp!

Jo vi hade ica dagen med skolan i går, det går ut på att ica samlar älvdalens föreningar och vi får prova på dom, det vi fick lov att göra var dragkamp, fotboll och basket, vi ägde ut alla klasser på basket :D Det jag gjorde utöver dom grejorna var provsmakning, tipspromenad, arobics, och pistolskytte, det gick väldigt bra på pistolskyttet med tanke på att jag aldrig skjutit förut! :)
sen arobicken (stavning på de?) ååh, uuan var sa jag börja vi höl bara på i 27 minuter och jag var genomsvettig, mysigt blöt sådär ! och i dag har jag sån extrem jävla träningsvärk! men jag ska på den riktiga arobicksen på torsdag kväll sen, hhahaha jag kommer ju inte ha ont då hellää ?? 

Just nu funderar jag på om jag ska dra ner till simhallen kl 12 och simma några längder och sen BASTA , BASTA, BASTA ! fyfan va skönt!
Men i kväll i alla fall ska jag och ämändä till bunkris, det är den årliga festen mitt i skoga ska ni veta! ;)

puss och hej,leverpastej... ?

Moves like Jagger,

Den här gobiten hade jag inte sagt nej till vill jag lova ! ---->
http://bikbok.com/en/collection/Category/Knitted/clody_sweater/?utm_source=internal&utm_medium=relateditems&utm_campaign=tagging
♥ ♥ ♥ ♥
Mitt höstplagg, en mysig tröja att gosa in sig i !

You want all that you can´t have,

Varför vill man alltid ha eller vara det van äadrig är eller har ?
Jag har cp lockar eller platt hår, jag vill ha lockigt ? vad är det liksom när jag var liten och hade lockigt hår ville jag har rakt, jag vill ha fina kläder som är fint på andra t.ex jeans/skinnjackor eller jeansskjortor men jag känner mig så otoligt ful i det ? varför är det så ? Uuuuan, nu ska jag fönster shoppa på internet ett tag sen ska jag dejta kudden puss och kram ;)

Idag,

Svar på en kommerntar, ja jo jag hade nog inners inne velat åka till modell jakten, men jag är immetionellt oredo för att göra det, alltså mitt liv är så mycket med problem och så.....  sen är jag för tillfället inte nöjd med mitt utseende,och sen vill och vågar jag inte vara med i tv, ellr bli filmad......,  men jag ska dock anmäla mig till någon modell tävling mamma hade hittat :)


Iaf jag kom nyss hem från skolan, och snart kommer manlin och Linnéa hit dom ska kolla på kattisarna, sen i dag så har jag pratat med massa folk somkanske vill ha katterna så moa och hennes kompis kommer i kväll och kollar dom ska ha 2 i så fall :D

nu ska jag äta lite så pusshej,



ps, anledningen till att det inte är nå bilder jag har tagit är för att våran skrivare (som vi använder när vi för över bilderna) är trasig ,eller ett papper har fastnat i den men den ska vi fixa alldeles strax i promise ;)

Åååååååh! bajs på allt.

Just nu suger mitt liv.
  • Jag vet inte om jag vill på modelljakten i morgon, vågar jag det ?
  • Jag vill ha lång tjock fint hår, eller bara raka av mitt eget,
  • jag vill ha fjäder extentions
  • jag vill till stockholm med amanda
  • jag vill köpa en massa kläder för jag har inget att ha på mig
  • allt i min närvaro går sönder
  • jag hatar min cp skola
  • jag har inga pengar
  • jag har inge liv
  • om jag gör något bra vänds det gensat emot mig
  • det händer mina vänner saker,
  • ingen ser eller förstår att jag inte orkar, alla bara säger att det kommer lösa sig
  • jag vill flytta till stockholm och gå i skola och bo hos moster, men jag vill inte lämna mamma pappa, philip eller Amanda,
  • det är fåtal som lyssnar men ingen förstår riktigt ändå.
  • bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs och kiss på det
  • jag vill vara vig men jag är stel som en pinne
  • jag vill dansa igen
  • jag vill vara tränad men är lat som fan


Vig.



Håret.


Fjäder.
Jag känner mig såhär, men helst vill jag känna
Mig såhär ^
allt är bajs, och jag orkar inte duscha, jag orkar ingenting just nu.

Flashdance :)

Hej på er, just nu har jag i alla fall piggnat till liiiite, snart kommer mamma hem så vi ska skynda oss med att göra en smörgåstårta, mums, sen kommer det lite folk så jag kanske ska hoppa ur pyamasen, nerå det har jag raden gjort men jag måste vakna lite till bara ;)

Iaf tidigare i dag har jag kollat på film B-) jag såg flashdance för första gången (haha) och sen såg jag big mommas like father like son också för första gången ;)





Dom var faktiskt bra :) nu kom mamma så jag ska hjälpa henne lite puss hej ;)

OMFG!

SÅG NI IDOL I GÅR ELLER ?!?!?!? MOA LIGNELL SÅ JÄVLA BRA!!!!


http://www.youtube.com/watch?v=a0aynrafnF4


KOLLA!


Grattis broder!

I dag fyller min lillebroder 12 år, grattiiiiiiiiiis på han!

'
dehär är nog den enda bild som finns på han då han inte åker slalom ;)

Men dessvärre han hans älskade syster blivit sjuk, då hon skrek som en idiot på mormor går på gatan :(........ MEN hon inredde i alla fall sitt rum i går och flyttande tillbaka in, så nu har katterna åkt ut :D Och hon fuck ta in sin nya säng som är 149 stor (!!) as bra !

fint att jag pratar om mig själv i andra person ;)

nu ska jag sova och hoppas på att allt kalasfolk kan låta bli att komma in i mitt rum, för jag är svart runt ögonen och har "duschat och såvit med blött hår frisyr", awesomme!

puss och hej!


Mormor go street,

feeeeet kul kväll vi hade i går!  först kom vi dit (alltså till Falun) och jag och Amanda tyckte att det var förvånansvärt litet, men vi gick i alla fall till scenen där tove styrke skulle spela, det var okej faktiskt, har aldrig sett henne live,
Sen fick Amanda och Hanna för sig att dom skulle åka karusell, men jag är så karusellrädd så jag stog bara å tittade på ;)
När dom var klara så gick jag och åt en langos, men uuan  den var inte god, brödet ska komma direkt från fritösen men hon hade det typ i mikron så den var bajs seg , när jag väl knölan i mig langosen gick vi och hämtade ett program och såg att CRASHDIET skulle spela! :D jag har hört dom förr för nå år sen men det vart lixom inge mer med det, men dom är ju bajs bra! så vi stog mitt i publiken och hoppade x)
 och helt plötsligt börjar nå mongo fulla killar göra en ring och så går idioterna in i ringen och börjar putta varadra in i alla människor xD
 jag och Amanda krockade ihop och smällde nästan sönder hennes glasögon, sen var det nå pucko som stog och bara slet i mitt hår, jag blev as förbannad och när dom puttade in i mig så vart jag ännu mera sur och drämde till dom så att dom flög in i någon annan , det var ju då inte så amart för dom kom ju tillbaka när dom blivit puttade av dom andra, så jag föll nästan ;P

det sista bandet som spelade var rebecka och Fiona, jag och amanda trodde att dom var nå typ veronica maggio när vi såg deras bild på programmet, men ack så fel vi hade ! det var ju världens jävla party rööj! alla gick till scenen då och hoppade och dansade det var as kul! jag ska ladda upp en video sen så att ni får se lite, as dålig bild men ändå ;) Super bra kväll! fast nu har jag ont i halsen av allt skrikande ;)









Hårfärg,

Heeej :) jag har nyss färgat håret på amanda så hon står i duschen och tvättar ur det, sen ska vi nog ut på byn (haha så fult) och äta pizza, :) Juste, vi ska egenterligen inte veta nå förrän i morgon men alla vet ändå, våran träslöjdslärare har dött ..... alla lärare typ grät när vi gick hem från skolan, så i morgon lär ju bli fun, eller inte.....

I helgen eller i morgon åker mamma och pappa till stockholm mamma ska på pryl mässa för att köpa varror till förateget , så jag får huset för mig själv ;) På lördag ska jag på granny go street, det är typ en gratis festival som vi åker med fritte på , det ska bli kul, men dessvärre hann inte Amandabooi anmäla sig, så jag åker me lite olika folk, typ Linnéa och Hanna ,

ja nu kom amanda ut ur duschen så vi ska väl blåsa hennes hår och dra pusshej ;)

RSS 2.0